ساخت وبلاگ حرفه ای خرید بک لینک
بستن تبلیغات [X]
۷ راز نگهداری عسل طبیعی

۷ راز نگهداری عسل طبیعی

2016-12-13
22:01:
38: تعداد بازدید

نگهداری عسل طبیعی شرایط خاص خود را دارد و اگر به خوبی نگهداری شود علاوه بر اینکه در طولانی مدت فاسد نمی شود، می توان از آن به عنوان دارو و درمان استفاده کرد. البته در طول مدت زمان با توجه به نوع عسل امکان دارد دچار تغییرات فیزیکی و شیمایی بشود. برای مثال ممکن است مقداری از بو و طعم خود را از دست بدهد و یا این که کریستالیزه شود (به اصطلاح، عسل شکرک بزند) یا رس ببند که این پدیده نشان از طبیعی بودن عسل دارد و هیچ جای نگرانی نیست.

شرایط نگهداری عسل طبیعی

ما در این مقاله ۷ راز نگهداری عسل طبیعی را برای شما ذکر خواهیم کرد که اگر عسل طبیعی را با این شرایط نگهداری کنید، عسل کاملا مناسب و قابل استفاده می باشد. البته باید این نکته را در نظر گرفت که خاصیت آنتی اکسیدانی عسل پس از مدت ۶ ماه، ۳۰ درصد از خاصیت خود را از دست می دهد و پس از ۲ سال از قدرت آنتی یاکتریایی عسل خواهد شد. در اثر نگهداری عسل میزان ساکارز معمولا پائین تر می آید ولی در عوض میزان هیدروکسی متیل فورفورال آن افزایش می یابد.

باید توجه داشت که دماهای بین ۱۰ تا ۱۵ درجه سانتی گراد احتمال شکرک زدن و رس بستن و همچنین تخمیر عسل را افزایش می دهد. همچنین نگهداری عسل حتی برای مدت کوتاه در دمای بالاتر از ۲۷ درجه سانتی گراد مضر است، زیرا رنگ، طعم و میزان آنزیم های عسل را به سرعت تغییر می دهد.

شرایط نگهداری عسل طبیعی

۷ قانون نگهداری عسل طبیعی

۱- عسل را در ظرف شیشه ای مات یا تیره نگهداری کنید

سعی کنید تا حد ممکن عسل را در ظروف شیشه ای نگهدارید، البته می توان عسل را در ظروف پلاستیکی نیز نگهداری کرد. همچنین نور روشن باعث از بین رفتن آنزیم گلوکز اکسیداز می شود، این آنزیم موجود در عسل تولید پراکسید هیدروژن را امکان پذیر می سازد. در نتیجه برای حفظ قدرت ضد میکروبی عسل باید آن را در مکانی تاریک و یا در ظرف شیشه ای مات یا تیره نگه دارید.

۲- عسل را در مکانی خنک نگهداری کنید

اکثر عسل های روان در دمای ۱۴ درجه ی سانتی گراد سریعا متبلور می شوند. منجمد کردن عسل مانع تغییر در ترکیب آن می شود و فرآیند منجمد سازی عسل روان از تبلور طبیعی آن جلوگیری می کند .

۳- عسل را در مکانی پاکیزه نگهداری کنید

نگهداری عسل طبیعی باید تحت شرایط خاصی انجام گیرد، مکانی که عسل در آن نگهداری می شود باید پاکیزه باشد و دور از دسترس جانوران، حشرات، و آلودگی هایی نظیر گرد و خاک باشد.

۴- عسل را در ظروف سر بسته نگهداری کنید

از آنجائی که عسل شدیدا جاذب الرطوبه است بنابراین در هر جا که نگهداری می شود اعم از جاهای مرطوب، خشک، داخل یخچال و قفسه ها باید فقط در ظروف سر بسته با سر پوش محکم باشد.

۵- عسل را از مواد بودار دور نگهداری کنید

از آنجائی که عسل خیلی زود بوهای خارجی را به خود جذب می کند بنابراین نباید آنرا نزدیک موادی مانند پارافین، قیر ، بنزین و ماهیای دودی نگهداری نمود.

۶- عسل را خارج از یخچال نگهداری کنید

عسل نگهداری شده در یخچال سفت و غلیظ می شود. برای مثال اگر عسل گل گاوزبان را در یخچال نگه دارید، به تدریج بافت آن مانند تافی جویدنی می شود.

۷- عسل را با یک قاشق تمیز و عاری از هرگونه چربی و رطوبت بردارید

برای مصرف عسل از قاشقی تمیز استفاده کنید که عاری از هر گونه رطوبت یا یا چربی باشد، این نکته را به خاطر بسپارید که ورود آب به عسل منجر به تخمیر عسل می شود.

کپی با ذکر منبع مجاز می باشد.

منبع : بازار عسل

نوشته ۷ راز نگهداری عسل طبیعی اولین بار در بازار عسل پدیدار شد.


ارسال نظر برای این مطلب

نظر شما در مورد این مطلب پس از تایید نویسنده سايت نمایش داده خواهد شد.

نام شما :
پست الكترونيك :
سایت / وبلاگ :
نظر شما :
نحوه ارسال :
کد امنیتی :


تمامی حقوق این وب سایت متعلق به خواص عسل طبیعی است. | طراح قالب: آوازک