ساخت وبلاگ حرفه ای خرید بک لینک
بستن تبلیغات [X]
تحولات مهم در پرورش زنبور عسل از اوایل قرن ۱۶ تا سال ۱۸۵۱ میلادی

تحولات مهم در پرورش زنبور عسل از اوایل قرن ۱۶ تا سال ۱۸۵۱ میلادی

2016-12-24
8:38:
33: تعداد بازدید

در سال ۱۵۸۶ لوئیس مندر دی تور اسپانیایی کشف کرد که ملکه زنبور ماده است و تخم ها توسط ملکه گذارده می شود. در سال ۱۶۰۹ بوتلر محقق انگلیسی زنبورهای نر را در کندو مشخص کرد و در سال ۱۶۳۷ رمنانت اعلام کرد که تمام زنبورهای کارگر موجود در کندو ماده هستند. همچنین در سال های ۱۷۴۴، ۱۷۵۰ ، ۱۷۷۱ هورن بوست، دوبز و جانشا به ترتییب جفت گیری ملکه با زنبورهای نر، تولید موم و گرده افشانی گل ها توسط زنبورهای عسل را مشخص و تشریح کردند.

زنبوردارها در هر نوبت برداشت عسل از کندوهای بومی با مشکلات عدیده ای مواجه بودند و بدون خارج کردن و در مواردی کشتن زنبورها، دستیابی به عسل برای آن ها مقدور نبوده است.

دستیابی به عسل بدون مشکل

تحولات مهم زنبورداری

برای حل این مشکلات فوق ، ۳ روش به شرح زیر ابداع شد:

در روش اول، چند کندو با هم ادغام می شد تا علاوه بر امکان برداشت عسل بدون کشتن آن ها، یک کندو پرجمیعیت و قوی برای زمستان گذرانی ایجاد شود.

در روش دوم، زنبوردار هر ساله در هنگام برداشت عسل، یک سوم شان های کندوهای بزرگ را می برید و مورد استفاده قرار می داد و زنبورها در سال بعد بخش بریده را ترمیم می کردند.

در روش سوم، یک بخش اضافی روی کندوی اصلی قرار می گرفت تا زنبورها داخل آن شان بسازند و عسل ذخیره کنند. سپس در هنگام برداشت، زنبوردار آن بخش را که پر از عسل بوده بر می داشت و مجددا در سال بعد آن بخش را روی کندو می گذاشت.

تا قبل از سال ۱۸۵۱ کندوهای جعبه ای قاب دار نیز ابداع شد، اما فاصله بین قاب ها و فاصله بین قاب ها و بدنه کندو به شکلی بود که زنبورها قاب ها را با موم و بره موم به یکدیگر و نیز به بدنه کندو می چسباندند و لذا برداشت قاب ها بسیار مشکل و مستلزم بریدن مقدار زیادی موم بود.

در مقاله ی بعدی درباره شروع زنبورداری جدید توسز لورنزو لورایین لانگستروت نکاتی را مطرح خواهیم کرد .

منبع : بازار عسل

نوشته تحولات مهم در پرورش زنبور عسل از اوایل قرن ۱۶ تا سال ۱۸۵۱ میلادی اولین بار در بازار عسل پدیدار شد.


ارسال نظر برای این مطلب

نظر شما در مورد این مطلب پس از تایید نویسنده سايت نمایش داده خواهد شد.

نام شما :
پست الكترونيك :
سایت / وبلاگ :
نظر شما :
نحوه ارسال :
کد امنیتی :


تمامی حقوق این وب سایت متعلق به خواص عسل طبیعی است. | طراح قالب: آوازک